Drogisterij de Lang, uw specialist zelfmaakartikelen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zelfmaakartikelen. Bij ons kunt u terecht voor het zelf maken van creme, haargel, tandpasta, cosmetica, bruisballen, zeep, lippenbalsem en kinderfeestjes.

Webshop

U bevindt zich hier: Categorieën > Emulgator

Producten

  • Cetylstearylalcohol /Lanette N

    Cetylstearylalcohol /Lanette N

    Lanette N  INCI: Cetylstearylalcohol80 % Natriumcetylstearylsufaat 20%  

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    14.50

  • E-wax / Emulsifying Wax NF

    E-wax / Emulsifying Wax NF

    INCI: Cetearyl Alcohol and PEG20 Stearate. E-wax is deels van plantaardige stoffen, deels van aardolieproducten gemaakt. Er zijn verschillende soorten E-wax verkrijgbaar. Let daarom vooral op de INCI naam. Bekend van boek 'Grow your own Drugs'. Emulsifying Wax ofwel E-wax is een milde en gemakkelijk te gebruiken emulgator. Ideaal voor het maken van cremes, body butter, scrubs and lotions. De kan emulsie eenvoudig dikker gemaakt worden door de dosering E-wax te verhogen.  Algemene dosering: 2-20%. 
    Lotions: 2-5%
    Creme: 5-7%
    Body Butter 10-15%

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    2.15

  • Emulsan

    Emulsan

    Voor het maken van huidverzorgende plantaardige stabiele W/O emulsies.
    Voorkomt uitdroging van de huid.
    Herkomst: Plantaardig (plantenvet en suiker)  

    100 g

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    3.50

  • Glycerol mono stearaat se

    Glycerol mono stearaat se

    Andere namen zijn: Glyceryl monostearaat, glycerine monostearaat,
    monostearine GMS.
     

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    1.80

  • L v 41

    L v 41

    INCI: PEG-40 hydrogenated castor Oil
    Herkomst: Plantaardig , chemisch veranderde wonderolie.
    Beschrijving: Oplosmiddel om etherische olie, vetoplosbare vitamine, parfumolie in water op te lossen.

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    1.95

  • Lamecreme HT

    Lamecreme HT

    INCI: Glyceryl Stearate, Glyceryl Stearate Citrate
    Beschrijving: Plantaardige O/W emulgator. Geschikt voor alle huidtypen. Zorgt voor een glad en zacht huidgevoel. Hydraterend.
    Herkomst: Plantaardig.
    Dosering:5-10% in eindproduct

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    2.90

  • Lanette E

    Lanette E

    INCI: Sodium Cetearyl Sulfate Lanette E is een wit tot geel poeder met een zwakke karakteristiekegeur. Dit product wordt gebruikt als anionische olie in water emulgator voor de bereiding van olie in water cremes en lotions. Dosering: 0.7-0.9%

    100 g

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    4.75

  • Lanette sx

    Lanette sx

    INCI: cetylstearyl alcohol/natrium laurylsulfaat/natriumcetearylsulfaat

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    3.00

  • Lecithine bad

    Lecithine bad

    INCI: Lecithine enth. 10%
    Emulgator Laureth 4
    Herkomst: Plantaardig.
    Gerbuikergebied:  In koudgeroerde emulsies als emulgator en als terugvettend/verzorgend 
    component in badproducten.
    Dosering als emulgator: 10% 

    100 ml

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    2.95

  • Lecithine vloeibaar CM

    Lecithine vloeibaar CM

    INCI: Lecithin (and) sunflower(helianthus Annuus seed oil
    Herkomst: Plantaardig
    Beschrijving: Als emulgator in koudgeroerde emulsies en als terugvettend en verzorgend component in badproducten.
    Dosering:
    Als terugvetter: 0.5-1.0 %
    Als emulgator: 3-20%

    50 ml

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    2.95

  • Lecithine vloeibaar super

    Lecithine vloeibaar super

    INCI: Lecithin, Carthamus Tinctorius, Tocopherolco
    Herkomst: Plantaardig.
    Beschrijving: Emulgator met bijzondere huidbeschermende en huidgladmakende eigenschappen. Wordt gebruikt als emulgator voor alle koudgeroerde emulsies en als terugvettend component in badproducten. Lecithine super heeft een hoger aandeel  huidverzorgende cholinphospholipide als lecithine vloeibaar CM.
    Dosering:
    Als terugvetter: 0.5-1.0%
    Als emulgator: 3-20%

    50 ml

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    11.95

  • Lysolecithine

    Lysolecithine

    INCI: Lecithin / Lysolecithin
    Herkomst: Plantaardig

    Gebruikersgebied:
    Lysolecithine is nog maar kort op de markt maar zeer populair in de wereld van natuurcosmetica.
    Lysolecithine is een gele, siroopachtige substantie. De crèmes die u ermee maakt worden vanilleachtig van kleur. Het is een veelzijdige 'meng' emulgator die zowel koud als warm aan te wenden is in een o/w of w/o emulsie. Lysolecithine geeft een aangenaam huidgevoel, trekt snel in en heeft een goede huidverdraagzaamheid. Met lysolecithine krijgt u een niet vette emulsie voor een vette en een gemengde huid. Lysolecithine is ook goed te gebruiken als co-emulgator bij een droge huid of in badolie.
    Lysolecithine is niet pH gevoelig.
    Lysolecithine heeft van zichzelf geen consistentie en daarom moet het aandeel boter, was of gelbinder verhoogd worden. De crème blijft lang vloeibaar, na een dag of twee is de crème goed van consistentie. De crème na een paar uur doorroeren. Blijft de emulsie instabiel dan kunt u altijd koud nadoseren. Verschil met andere lecithines:
    Het verschil met andere lecithines is dat lysolecithine beter met water bindt en het een aangenaam huidgevoel geeft. Daarnaast is het makkelijker smeerbaar, 100 % natuurlijk en minder filmvormend.

    Dosering: 2% -5%
    In badolie: 10 %.

    100 ml

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    3.50

  • Mulsifan

    Mulsifan

    INCI: Laureth-4
    Herkomst Synthetisch.
    Beschrijving: Emulgator voor zelfgemaakte oliebaden.

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    1.95

  • Polysorbaat 80 / Tween

    Polysorbaat 80 / Tween

    Polysorbaat wordt gewonnen uit kokosolie. Polysorbaat 20 is een olie in water emulgator en wordt gebruikt als dispergeermiddel om olie en water te kunnen mengen, zonder gebruik te maken van alcohol. Ideaal voor het maken van kamerverfrisser en lichaamspray. Dosering: 20% 
     

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    5.00

  • Rimulgan

    Rimulgan

    INCI: Polyoxyethylen vetzuurester,
    Triglyceride Ethoxylat
    Herkomst: plantaardig
    Voor neemolie.  

    50 ml

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    4.50

  • Sojalecithine 63% (37% sojaolie)

    Sojalecithine 63% (37% sojaolie)

    INCI: Lecithin
    Herkomst: Plantaardig.
    Beschrijving: Als verzorgingscomponent in cremes, lotions, als terugvetter in shampoo en schuimbaden.
    In lippestift.
    Dosering: 2-10%

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    2.25

  • Tegomuls

    Tegomuls

    INCI: Hydrogenated Palm Glyceride
    Herkomst: Plantaardig.
    Beschrijving: O/W emulgator.
    Het mengt zich goed met hete olie of vet, wat voor de vetfase belangrijk is.
    Geschikt voor cremes, lotions, reinigingsmelk voor de normale tot vette huid (gemengde huid) 
    Dosering: 2-15%

    Vergroot Afbeelding Meer informatie In winkelmandje

    1.90