Drogisterij de Lang, uw specialist zelfmaakartikelen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zelfmaakartikelen. Bij ons kunt u terecht voor het zelf maken van creme, haargel, tandpasta, cosmetica, bruisballen, zeep, lippenbalsem en kinderfeestjes.

Nederland

Bestelling tot €150.00 : € 6,75

Bestelling boven €150.00 : franco

Voor dit bedrag sturen wij pakketten door heel Nederland ongeacht het orderbedrag, inclusief BTW.


 

Buitenland


Kosten van verzending naar onderstaande landen tot 30 kg met een afmeting van maximaal 60x60x60 cm. Afwijkende maten op aanvraag.

België  €7.25.
Duitsland €7.95
Frankrijk  €14.95

Voor bedrijven BTW vrij vanaf €150,-

Levertijd

Vanaf de dag dat we de betaling ontvangen hebben proberen we binnen 3 werkdagen de bestelling te verzenden. Het is voor ons helaas niet mogelijk om een exacte levertijd aan te geven. Wanneer het langer gaat duren dan 3 dagen dan zullen wij proberen dit via de mail of telefoon door te geven. Als de bestelling speciaal bestelde producten bevat duurt de levering meestal langer, wij zullen bij het maken van de bestelling op verzoek aangeven hoelang dit ongeveer zal gaan duren. Pakjes naar België worden met DHL, TNT of GLS verstuurd. Het ene bedrijf levert sneller dan de andere waardoor verschillende levertijden kunnen ontstaan.

Wilt u weten waar de bestelling blijft dan kunt u bij ons het tracktrace nummer opvragen. Hiermee kunt u op www.tracktrace.nl opzoeken waar het pakketje blijft.