Drogisterij de Lang, uw specialist zelfmaakartikelen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zelfmaakartikelen. Bij ons kunt u terecht voor het zelf maken van creme, haargel, tandpasta, cosmetica, bruisballen, zeep, lippenbalsem en kinderfeestjes.

Annuleren

Als u een bestelling heeft geplaatst kunt u deze in bepaalde gevallen annuleren. Als de bestelling nog niet door ons is verstuurd kunnen wij de bestelling voor u annuleren en krijgt u uw geld terug. Let hierbij op de volgende punten:

- Als u de bestelling wilt annuleren moet u dit per mail of telefoon doorgeven. Vermeld hierbij het ordernummer van de bestelling.

- Goederen die op verzoek van de klant buiten ons assortiment zijn besteld kunt u niet annuleren, mits wij deze nog niet besteld hebben.

- Indien de betaling door ons is ontvangen wordt deze terugbetaald aan de klant.

- Indien de bestelling al door ons is verzonden is annuleren niet meer mogelijk, maar retourzenden in sommige gevallen wel.
      

Retourzending

De wet koop op afstand biedt particulieren de mogelijkheid om binnen zeven werkdagen na levering de geleverde goederen retour te zenden.
Let op :

- Als u de bestelling retour wilt zenden moet u dit per mail of telefoon doorgeven.
Vermeld hierbij het ordernummer van de bestelling.

- De verzendkosten zijn voor rekening van de klant, het risico van verzenden ligt bij de klant.

- De goederen dienen in dezelfde staat te zijn als toen ze verzonden werden. De goederen zijn niet gebruikt, ongeopend in originele staat en de en garantiesluitingen zijn niet verbroken.

- Goederen die op verzoek van de klant buiten ons assortiment zijn geleverd kunnen niet retour gezonden worden.

- Na ontvangst van de goederen wordt de waarde van de goederen zonder de verzendkosten terugbetaald aan de klant.

- Het retour zenden van een deel van de bestelling kan ook. Hierbij kunnen de verzendkosten van de oorspronkelijke bestelling gewijzigd worden.