Drogisterij de Lang, uw specialist zelfmaakartikelen Rotterdam

Wij zijn gespecialiseerd in zelfmaakartikelen. Bij ons kunt u terecht voor het zelf maken van creme, haargel, tandpasta, cosmetica, bruisballen, zeep, lippenbalsem en kinderfeestjes.

Verzenden

Jojoli.nl verzendt drogisterij de Lang bestellingen. Levering van de artikelen vindt altijd na betaling plaats met IDEAL of per bank.

Scholen en bedrijven in overleg. Vermeld bij de betaling altijd het ordernummer dat u van ons krijgt.


BTW

Onze prijzen zijn inclusief BTW. Leveringen buiten de EU zijn vrijgesteld van BTW. Binnen de EU wordt geen BTW in rekening gebracht aan ondernemers. Het niet -nederlandse BTW.no. naar ons mailen s.v. p.


Afhalen

Als u op onze webshop een bestelling heeft geplaatst en aangeeft dat u deze komt afhalen bent u niet verplicht de producten te kopen, u kunt uw bestelling altijd nog wijzigen. Uitzondering hierop zijn goederen die niet in ons assortiment voorkomen en op verzoek van de klant door ons besteld zijn. Als de producten u bevallen kunt u in onze winkel afrekenen (u kunt bij ons pinnen).


Scholen

Drogisterij de Lang levert ook aan scholen en andere grootafnemers. Bij zeer grote en/of regelmatig terugkerende bestellingen ( die minstens 800 euro per jaar bedragen) kan de betaling achteraf plaats vinden nadat de bestelling verstuurd is. Tijdens het bestellen moet u aan vinken dat het een school betreft.  


Gegevens

Drogisterij de Lang
Lubeck 24
2993 LK Barendrecht


info@drogisterijdelang.nl

Nieuw rekeningnummer sinds 19-06-2015
IBAN: NL15 INGB 0006 8702 60
BIC: INGBNL2A
KVK: 24495230
BTW : NL822441846B01